Ποιοι είμαστε

 

Το WIPE είναι μια καινοτόμα εταιρεία και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των φορητών ή σταθερών υπολογιστών μια εξειδικευμένη επισκευή και επαγγελματική αντιμετώπιση προβλήματος.

Έχοντας στη διάθεσή μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εξειδίκευση σε τεχνικά-ηλεκτρονικά προβλήματα αναλαμβάνουμε την επισκευή ακόμη και των πιο δύσκολων περιπτώσεων βλαβών του λάπτοπ, του υπολογιστή και των περιφερειακών.

Με παρουσία μας στην αγορά από το 2008 στοχεύουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας με συνέπεια, διαθέτοντας σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας πληροφορικής, παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και το τμήμα service με την πιο άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας. Θα βρείτε, επίσης μια τεράστια ποικιλία προϊόντων αναβάθμισης και περιφερειακά φορητών υπολογιστών, δηλαδή προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. 

Το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης. Γι’αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν (επισκευή) που τον ενδιαφέρει και να τον καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνει την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του πελάτη μαζί μας αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της