Δημοσιεύθηκε την

Εγγύηση

Στο Wipe δεσμευόμαστε για την ποιότητα της εργασίας μας και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε για την αποκατάσταση προβλημάτων στους φορητούς υπολογιστές των πελατών μας. Σε περίπτωση επισκευής Laptop / Notebook, η εταιρία μας παρέχει τουλάχιστον από 4-12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας του υπολογιστή (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά). Εάν ο φορητός υπολογιστής που επισκευάστηκε απο τεχνικό μας παρουσιάσει ξανά τα ίδια συμπτώματα, η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να παραλάβει και να επιδιορθώσει το laptop χωρίς καμιά χρέωση του πελάτη. Τα έξοδα αποστολής & παραλαβής του εξοπλισμού στα γραφεία της εταιρίας μας επιβαρύνουν τον πελάτη.

H επισκευή μας έχει εγγύηση:
Η εγγύηση της επισκευής μας καλύπτει μόνο το πρόβλημα που επισκευάσαμε.
Θα πρέπει να προσκομίσετε τον υπολογιστή στο εργαστήριο μαζί με την απόδειξη .
Η εγγύηση ακυρώνεται αν παραβιαστεί κάποιο από τα αυτοκόλλητα που τοποθετούμε στο κάτω μέρος του υπολογιστή.
Δεν καλύπτονται τα παρακάτω :
Πρόκληση της ίδιας βλάβης απο κακό χειρισμό του χρήστη (π.χ. πτώση, βίαιη μετακίνηση, χρήση σε υπερβολικές θερμοκρασίες κλπ).
Πρόκληση βλάβης απο ελαττωματικό μετασχηματιστή του χρήστη ο οποίος δεν έχει ελεγχθεί απο την εταιρία μας.
Aν υπάρχουν σοβαρά σημάδια κακής χρήσης (π.χ. σπασίματα και άλλες μηχανικές βλάβες, υπερβολική βρωμιά στο εσωτερικό του υπολογιστή).

Ενδεικτική διάρκεια εγγύησης:
Επισκευή / αντικατάσταση οθόνης 6/12 μήνες
Επισκευή/αντικατάσταση βύσματος τροφοδοσίας 6 μήνες
Επισκευή κάρτας γραφικών 4 μήνες
Επισκευή κυκλωμάτων τροφοδοσίας σε μητρική πλακέτα 4 μήνες
Αντικατάσταση οπτικού drive 12 μήνες
Αντικατάσταση σκληρού δίσκου 12 μήνες
Αντικατάσταση πληκτρολογίου 6 μήνες
Αντικατάσταση επεξεργαστή 6 μήνες

ΠΡΟΣΟΧΗ :

  1. Αν το πρόβλημα που δημιουργείσαι την βλάβη στο φορητό υπολογιστή σας οφείλονταν σε υψηλή θερμοκρασία λειτουργίας του υπολογιστή σας τότε παρακαλούμε να προσέξετε τα παρακάτω σημεία για να μην ξαναπαρουσιαστεί:

Μη χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σε χώρους με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. παραλία το καλοκαίρι)
Μην αφήνετε τον υπολογιστή σε χώρο με ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία ακόμη και χωρίς να λειτουργεί (π.χ. μέσα στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι). Φροντίζετε για την τακτική συντήρηση του συστήματος ψύξης κάθε 6 μήνες
Φροντίζετε να μην φράζονται οι αεραγωγοί του υπολογιστή στο πίσω και κάτω μέρος του και να πατάνε πάντα και τα 4 πόδια του σε σταθερή σκληρή επιφάνεια
Μην αφήνετε ποτέ τον υπολογιστή σε λειτουργία πάνω σε μαλακή επιφάνεια (π.χ. πάνω στο κρεβάτι). Φροντίζετε να μην λειτουργεί ο υπολογιστής σας συνεχόμενα για πολλές ώρες και μετά την απενεργοποίηση του να τον αφήνετε μερικά λεπτά να κρυώσει πριν τον μετακινήσετε.

  1. Οι παρακάτω διευκρινήσεις ισχύουν μόνο στην περίπτωση βλάβης στην Μotherboard ή VGA του φορητού σας υπολογιστή. Στην περίπτωση που στην μητρική έχουν πέσει νερά – καφέδες και πάσης φύσεως υγρά, η προσφορά και εγγύηση ισχύουν για τα ανταλλακτικά που σας προτείνουμε με επιφύλαξη να τα επισκευάσουμε η να τα αλλάξουμε, σε άλλο υλικό στο οποίο μπορεί να προκληθεί ζημιά λόγω μελλοντικής διάβρωσης της μητρικής απο την πτώση των υγρών δεν ισχύει η εγγύηση.