Δημοσιεύθηκε την

Όροι χρήσης

Ο παρών δικτυακός τόπος δημιουργήθηκε προκειμένου να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες. Η χρήση του διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Οπωσδήποτε, η παραμονή του επισκέπτη στις σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου καθώς και η αξιοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται μέσα από αυτές τις σελίδες συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Δημοσιεύθηκε την

Πως λειτουργούμε

Αναλαμβάνουμε όλες τις βλάβες που αφορούν τον φορητό σας υπολογιστή όπως επισκευή καμένης κάρτας γραφικών, αντικατάσταση οθόνης, αντικατάσταση/επισκευή καμένης μητρικής, αντικατάσταση σκληρού δίσκου κ.τ.λ.  Επίσης αναβαθμίζουμε το παλιό σας laptop ώστε να ανταποκρίνεται στις καινούριες τεχνολογίες. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του wipe.gr. Εναλλακτικά αφήστε το μήνυμά σας στην φόρμα επικοινωνίας. 

Μετά από την πρώτη επαφή (τηλεφωνικώς , προσωπικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την φόρμα επικοινωνίας) και παραλαβής του φορητού υπολογιστή στο χώρο μας προχωράμε στη διάγνωση της βλάβης. Μόλις παραλάβουμε το φορητό υπολογιστή σας ένας τεχνικός μας θα κάνει άμεσα έλεγχο και διάγνωση του υπολογιστή σας, και την εκτίμηση κόστους επισκευής.  Στο wipe χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού διάγνωσης και επισκευής Notebook – Netbook για οποιαδήποτε βλάβη. Διαθέτοντας καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς σας προσφερουμε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ του φορητού σας.

Η επισκευή περιλαμβάνει τα εξής βήματα :

 1. Εξέταση του laptop απο τον τεχνικό μας ,μετά απο παραλαβή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και εκτίμηση κόστους.                  
 2. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη για την ενημέρωση όσον αφορά το κόστος επισκευής και τις πιθανές λύσεις επισκευής.
 3. Αν ο πελάτης δεν δεχτεί την χρέωση επιστρέφεται το laptop χωρίς καμία επιβάρυνση ( εκτός τα έξοδα αποστολής/παραλαβής ).
 4. Αν ο πελάτης δεχτεί τη χρέωση προχωράμε σε επισκευή το laptop και ενημερώνεται ο πελάτης για την πορεία της επισκευής και για το αποτέλεσμα.
 5. Αφού αποκατασταθεί η λειτουργία του laptop δοκιμάζεται για 1-2 μέρες στα εργαστήρια μας για να εξασφαλίσουμε διαρκή και σίγουρη λειτουργία.
 6. Το laptop αποστέλλεται στον πελάτη ο οποίος πληρώνει με αντικαταβολή* σε courier
 7. Η πληρωμή (παροχή υπηρεσιών και αγορών από το κατάστημα μας ) μπορεί να γίνει: 
 • Μετρητοίς κατά την παραλαβή από τα καταστήματά μας
 • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί στο αρχικό χρονοδιάγραμμα που δίνει τηλεφωνικά  στον πελάτη, όμως συμβαίνει κάποιες φορές να μην τηρείται για τους παρακάνω λόγους:

 • Εύρεση και άλλον προβλημάτων η βλαβών στην διάρκεια επισκευής.
 • Η έλλειψη διαθέσιμων ανταλλακτικών και η παραγγελία τους απο το εξωτερικό.
 • Η καθυστέρηση παράδοσης ανταλλακτικών απο τις μεταφορικές εταιρίες ή απο το ταχυδρομείο λόγω εκτελωνισμού.
 • Οι πολλαπλές προσπάθειες επισκευής μη τυποποιημένου προβλήματος.
 • Η δοκιμή του προβληματικού εξοπλισμού πριν την παράδοση στον πελάτη.
Δημοσιεύθηκε την

Εγγύηση

Στο Wipe δεσμευόμαστε για την ποιότητα της εργασίας μας και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε για την αποκατάσταση προβλημάτων στους φορητούς υπολογιστές των πελατών μας. Σε περίπτωση επισκευής Laptop / Notebook, η εταιρία μας παρέχει τουλάχιστον από 4-12 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας του υπολογιστή (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά). Εάν ο φορητός υπολογιστής που επισκευάστηκε απο τεχνικό μας παρουσιάσει ξανά τα ίδια συμπτώματα, η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να παραλάβει και να επιδιορθώσει το laptop χωρίς καμιά χρέωση του πελάτη. Τα έξοδα αποστολής & παραλαβής του εξοπλισμού στα γραφεία της εταιρίας μας επιβαρύνουν τον πελάτη.

H επισκευή μας έχει εγγύηση:
Η εγγύηση της επισκευής μας καλύπτει μόνο το πρόβλημα που επισκευάσαμε.
Θα πρέπει να προσκομίσετε τον υπολογιστή στο εργαστήριο μαζί με την απόδειξη .
Η εγγύηση ακυρώνεται αν παραβιαστεί κάποιο από τα αυτοκόλλητα που τοποθετούμε στο κάτω μέρος του υπολογιστή.
Δεν καλύπτονται τα παρακάτω :
Πρόκληση της ίδιας βλάβης απο κακό χειρισμό του χρήστη (π.χ. πτώση, βίαιη μετακίνηση, χρήση σε υπερβολικές θερμοκρασίες κλπ).
Πρόκληση βλάβης απο ελαττωματικό μετασχηματιστή του χρήστη ο οποίος δεν έχει ελεγχθεί απο την εταιρία μας.
Aν υπάρχουν σοβαρά σημάδια κακής χρήσης (π.χ. σπασίματα και άλλες μηχανικές βλάβες, υπερβολική βρωμιά στο εσωτερικό του υπολογιστή).

Ενδεικτική διάρκεια εγγύησης:
Επισκευή / αντικατάσταση οθόνης 6/12 μήνες
Επισκευή/αντικατάσταση βύσματος τροφοδοσίας 6 μήνες
Επισκευή κάρτας γραφικών 4 μήνες
Επισκευή κυκλωμάτων τροφοδοσίας σε μητρική πλακέτα 4 μήνες
Αντικατάσταση οπτικού drive 12 μήνες
Αντικατάσταση σκληρού δίσκου 12 μήνες
Αντικατάσταση πληκτρολογίου 6 μήνες
Αντικατάσταση επεξεργαστή 6 μήνες

ΠΡΟΣΟΧΗ :

 1. Αν το πρόβλημα που δημιουργείσαι την βλάβη στο φορητό υπολογιστή σας οφείλονταν σε υψηλή θερμοκρασία λειτουργίας του υπολογιστή σας τότε παρακαλούμε να προσέξετε τα παρακάτω σημεία για να μην ξαναπαρουσιαστεί:

Μη χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σε χώρους με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες (π.χ. παραλία το καλοκαίρι)
Μην αφήνετε τον υπολογιστή σε χώρο με ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία ακόμη και χωρίς να λειτουργεί (π.χ. μέσα στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι). Φροντίζετε για την τακτική συντήρηση του συστήματος ψύξης κάθε 6 μήνες
Φροντίζετε να μην φράζονται οι αεραγωγοί του υπολογιστή στο πίσω και κάτω μέρος του και να πατάνε πάντα και τα 4 πόδια του σε σταθερή σκληρή επιφάνεια
Μην αφήνετε ποτέ τον υπολογιστή σε λειτουργία πάνω σε μαλακή επιφάνεια (π.χ. πάνω στο κρεβάτι). Φροντίζετε να μην λειτουργεί ο υπολογιστής σας συνεχόμενα για πολλές ώρες και μετά την απενεργοποίηση του να τον αφήνετε μερικά λεπτά να κρυώσει πριν τον μετακινήσετε.

 1. Οι παρακάτω διευκρινήσεις ισχύουν μόνο στην περίπτωση βλάβης στην Μotherboard ή VGA του φορητού σας υπολογιστή. Στην περίπτωση που στην μητρική έχουν πέσει νερά – καφέδες και πάσης φύσεως υγρά, η προσφορά και εγγύηση ισχύουν για τα ανταλλακτικά που σας προτείνουμε με επιφύλαξη να τα επισκευάσουμε η να τα αλλάξουμε, σε άλλο υλικό στο οποίο μπορεί να προκληθεί ζημιά λόγω μελλοντικής διάβρωσης της μητρικής απο την πτώση των υγρών δεν ισχύει η εγγύηση.