Τεχνική Υποστήριξη Laptop
Τεχνική Υποστήριξη Laptop Εκτύπωση

laptop

 

  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΘΟΝΗΣ laptop          

Η οθόνη του φορητού σας έχει σπάσει ή έχει ραγίσει; Μήπως τα χρώματα φαίνονται πολύ βαθιά ή απλώς η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και παραμένει μαύρη; Μήπως στην οθόνη σας εμφανίζονται οριζόντιες ή κάθετες γραμμές; Πολύ πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση η οθόνη του φορητού σας ή του inverter.

 

  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΥΣΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ         

Μήπως ο φορητός σας δεν λειτουργεί ακόμα και αν είναι στην πρίζα; Μήπως δεν φορτίζεται η μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή; Πολύ πιθανόν το πρόβλημα να βρίσκετε στο βύσμα τροφοδοσίας του υπολογιστή σας και να επισκευάζεται.

 

  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ laptop               

Εάν πατάτε κουμπιά χωρίς να ανταποκρίνεται ο υπολογιστής σας ή ακόμα κι αν λείπουν πλήκτρα από το πληκτρολόγιο μπορούμε να το αντικαταστήσουμε.

 

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ laptop      

Αν η βλάβη του υπολογιστή σας οφείλεται σε πρόβλημα του σκληρού του δίσκου τότε η WIPE θα τον αντικαταστήσει και θα μεταφέρει στον νέο δίσκο όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις για να μην χάσετε τίποτα από τα δεδομένα σας.

 

  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ laptop           

Αν έχετε έναν φορητό υπολογιστή που δεν λειτουργεί, αλλά ο σκληρός του δίσκος λειτουργεί κανονικά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας και να σας το δώσουμε σε ένα DVD ή έναν οδηγό flash.

 

 

  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ laptop ΑΠΟ ΥΓΡΑ & ΣΚΟΝΕΣ               

Μήπως κατά λάθος έπεσε νερό ή η κούπα του καφέ σας πάνω στο laptop; Μήπως ενώ βρίσκετε σε λειτουργία σβήνει απότομα χωρίς προειδοποίηση; Αν έρθει σύντομα στα εργαστήρια μας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το επαναφέρουμε.

 

  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΝΗΜΗΣ RAM ΣΕ laptop   

Η αναβάθμιση της μνήμης RAM κρίνεται απαραίτητη εάν θέλετε να  επαυξήσετε τις επιδόσεις του φορητού υπολογιστή σας.

 

  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ laptop       

Αν ο χώρος του σκληρού δίσκου του φορητού σας έχει εξαντληθεί, μπορούμε να εγκαταστήσουμε έναν νέο μεγαλύτερο. Θα ρυθμίσουμε έτσι τον υπολογιστή σας ώστε να μην χάσατε τίποτα από τα δεδομένα σας και τα προγράμματα σας.

 
Επιστροφή
Wipe - Web Development
Copyright © Wipe Advancing Technologies