Τεχνική Υποστήριξη Desktop PC
Τεχνική Υποστήριξη Desktop PC Εκτύπωση
ypologistes
 • ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΗΛ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ  

Μήπως ο υπολογιστής σας είναι αργός; Μήπως το σύστημα σας καταρρέει και κάποια προγράμματα δεν λειτουργούν; Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το πρόβλημα; Θα ελέγξουμε όλες τις συσκευές του εξοπλισμού σας και το λογισμικό ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και στη συνέχεια θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος της επισκευής του υπολογιστή σας.

 

 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ & ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η/Υ   

Οι τεχνικοί μας θα εκτελέσουν πλήρη διαγνωστικά τέστ για να εντοπίσουν το πρόβλημα και να το διορθώσουν. Θα εγκαταστήσουμε σημαντικές ενημερώσεις και θα βελτιστοποιήσουμε τον υπολογιστή σας ώστε να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερες επιδόσεις. Θα εγκαταστήσουμε νέα προγράμματα ασφάλειας και συντήρησης Η/Υ ώστε να διατηρείτε τον υπολογιστή σας πάντα σε φόρμα. Η προσαρμογή συστήματος περιλαμβάνει και ολοκληρωμένο φυσικό καθαρισμό του υπολογιστή σας.

 

 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Ο χειρότερος εχθρός του υπολογιστή είναι η σκόνη και μπορεί να αφαιρέσει χρόνο ζωής από τα εσωτερικά συστατικά του υπολογιστή σας. Θα καθαρίσουμε όλη τη σκόνη και τα θραύσματα από το εσωτερικό του κουτιού του Η/Υ, από τους ανεμιστήρες, τους σκληρούς δίσκους και τις άλλες μονάδες ενώ θα φροντίσουμε όλες οι συνδέσεις των συσκευών να είναι καθαρές.

 

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ                          

Αγοράσατε νέο Η/Υ; Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα εγκαταστήσουμε το νέο Η/Υ και θα κάνουμε το σύστημα σας να λειτουργεί όπως ακριβώς το θέλετε. Θα εγκαταστήσουμε τον εκτυπωτή και το σαρωτή και την σύνδεσή σας στο internet (απαιτείται ενεργοποιημένη υπηρεσία ADSL).

 

 • ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ           

Εάν ο υπολογιστή σας δεν λειτουργεί ή δεν ανταποκρίνεται στις εντολές σας οι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν το πρόβλημα σε κάποιο εξάρτημα του υπολογιστή και θα το αντικαταστήσουν. Θα εγκαταστήσουν επίσης όλους τους απαραίτητους οδηγούς (drivers) και θα ρυθμίσουν τον υπολογιστή σας όπως πριν.

 

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.  

Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον εκτυπωτή, σαρωτή fax και οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στον Η/Υ σας, οι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν το πρόβλημα και θα το διορθώσουν.

 

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ WINDOWS    

Θα εγκαταστήσουμε την έκδοση των windows (7, vista, xp), που έχετε αγοράσει. Θα εγκαταστήσουμε όλες τις απαραίτητες και κρίσιμες ενημερώσεις, όλους τους οδηγούς συσκευών που χρειάζεται και θα διαμορφώσουμε το λογισμικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε ότι η νέα σας εγκατάσταση λειτουργεί σωστά.

 

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS

Θα δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας και κατόπιν θα διαμορφώσουμε τον δίσκο και θα εγκαταστήσουμε την έκδοση windows που έχετε αγοράσει. Στη συνέχεια θα επαναφέρουμε στον υπολογιστή σας όλα τα δεδομένα σας στην νέα εγκατάσταση των windows. . Θα εγκαταστήσουμε όλες τις απαραίτητες και κρίσιμες ενημερώσεις, όλους τους οδηγούς συσκευών που χρειάζεται και θα διαμορφώσουμε το λογισμικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε ότι η νέα σας εγκατάσταση λειτουργεί σωστά.

 

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS                    

Οι τεχνικοί μας θα δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας, θα ελέγξουν τα δεδομένα σας για ιούς και κακόβουλο λογισμικό και θα τα καθαρίσουν. Κατόπιν θα διαμορφώσουν τον δίσκο και θα εγκαταστήσουν την έκδοση windows που έχετε αγοράσει. Θα εγκαταστήσουμε όλες τις απαραίτητες και κρίσιμες ενημερώσεις, όλους τους οδηγούς συσκευών που χρειάζεται και θα διαμορφώσουμε το λογισμικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε ότι η νέα σας εγκατάσταση λειτουργεί σωστά (δεν περιλαμβάνεται η τιμή του Λειτουργικού).

 

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ              

Μπορούμε να αποθηκεύσουμε με ασφάλεια τα δεδομένα του Η/Υ σας σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, ώστε να τα έχετε διαθέσιμα σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος.

 

 • ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ                  

Θα ρυθμίσουμε τον υπολογιστή σας να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Θα συνδέσουμε τον δίσκο στον υπολογιστή σας, θα εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό και τους κατάλληλους οδηγούς. Στη συνέχεια θα κάνουμε ένα πρώτο αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών σας αρχείων και θα ρυθμίσουμε τον υπολογιστή σας ώστε νε δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των  αρχείων σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟ Η/Υ                     

Εάν αγοράσατε έναν καινούργιο Η/Υ και θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία σας, τη μουσική ή τις ταινίες σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις επαφές σας από     το outlook  στον καινούργιο υπολογιστή σας, θα μεταφέρουμε εμείς για σας με ασφάλεια όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας.

 

 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ                             

Αν δεν έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας  στον Η/Υ. Με τις υπηρεσίες μας δεν θα χαθεί ούτε θα αλλάξει καμία από τις ρυθμίσεις των windows ή των προγραμμάτων σας. Ο Η/Υ θα είναι ακριβώς ο ίδιος με περισσότερο ελεύθερο χώρο στον δίσκο του( δεν περιλαμβάνεται η τιμή του νέου σκληρού δίσκου).

 

 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΝΗΜΗΣ RAM                                  

Η αναβάθμιση της μνήμης RAM ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι συχνά η καλύτερη λύση για την συνολική αύξηση της απόδοσης του Η/Υ (δεν περιλαμβάνεται η τιμή της μνήμης).

 

 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ                           

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την κάρτα γραφικών σας ώστε να μπορείτε να παίζετε τα πιο σύγχρονα παιχνίδια στον υπολογιστή σας.

 

 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ                   

Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε  περισσότερες θύρες USB 2.0, firewire, e-sata ή θέλετε έναν πιο γρήγορο δίαυλο συστήματος (system bus), τότε η αναβάθμιση της μητρικής πλακέτας κρίνεται απαραίτητη. Δεν θα έχετε καμία αλλαγή στα δεδομένα του Η/Υ σας (δεν περιλαμβάνεται η τιμή της νέας μητρικής).

 

 • ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η/Υ                                     

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε όσα μέρη του υπολογιστή σας θέλετε όπως : κεντρική μονάδα επεξεργασίας CPU, μνήμη RAM, M/B ,VGA ,μονάδες DVD R/BLUE RAY και πολλά άλλα.

 

 • ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ & ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (Virus,Spyware,Malware)

Θα ανιχνεύσουμε και θα αφαιρέσουμε τους ιούς και τα προγράμματα υποκλοπών (spyware) που τυχόν υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Θα επιδιορθώσουμε τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα windows ή στα αρχεία σας. Μπορούμε ακόμα να σας προτείνουμε λογισμικό προστασίας για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές.

 

 • ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                              

Σας απασχολεί το ποιες σελίδες επισκέπτονται τα παιδιά σας στο internet; Θα εγκαταστήσουμε τις λειτουργίες γονικού ελέγχου, λογισμικό αποκλεισμού δικτυακών τόπων και λογισμικό ελέγχου του ιστού ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τι κάνουν τα παιδιά σας στο internet.

 

 • ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ SOFTWARE    

Θέλετε να κάνετε εγκατάσταση το νέο σας παιχνίδι και αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή απλώς θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο; Αγοράσατε κάποια εφαρμογή και αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην εγκατάσταση της; Αφήστε τους τεχνικούς της wipe να το κάνουν για εσάς.

 

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Internet       

Αντιμετωπίσετε προβλήματα στην εγκατάσταση της σύνδεσης ADSL ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο; Αφήστε τους ειδικούς της wipe να το διεκπεραιώσουν για εσάς. Θα εγκαταστήσουμε το μόντεμ σας, θα το ρυθμίσουμε και θα ρυθμίσουμε την κάρτα δικτύου σας.

 

 • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ Internet

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ADSL σύνδεσης σας; Αφήστε έναν από τους τεχνικούς μας να διαγνώσει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

 

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ         

Θέλετε να κάνετε κοινή χρήση της σύνδεσης σας στο internet, του εκτυπωτή σας και των αρχείων σας με όλους τους υπολογιστές στην οικία σας ή το γραφείο σας χωρίς να χρειάζεται να βάλετε καινούργια καλώδια; Θα έρθουμε στον χώρο σας  για να εγκαταστήσουμε ένα ασύρματο δίκτυο και θα ρυθμίσουμε έως δυο υπολογιστές ώστε να μπορούν να συνδεθούν σ αυτό. Επίσης θα ενεργοποιήσουμε την ασύρματη ασφάλεια του router σας ώστε να κάνουμε ασφαλές το δίκτυο σας.

 

 • ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ                       

Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν και θα διορθώσουν τα όποια προβλήματα σύνδεσης στους υπολογιστές σας, την κοινή χρήση στο internet ή την κοινή χρήση του εκτυπωτή σας. Επίσης θα εξετάσουμε την ασφάλεια του ασύρματου δικτύου και θα ρυθμίσουμε το router σας ώστε να το κάνουμε ασφαλές.

 

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ e-mail                                  

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με οποιοδήποτε από τα δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 • ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  e-mail                                  

Μπορούμε να επιδιορθώσουμε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αν δεν λειτουργεί. Επιδιόρθωση σε Outlook Express, Outlook και σχεδόν όλα τα δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 
Επιστροφή
Wipe - Web Development
Copyright © Wipe Advancing Technologies